Servicii

/Servicii
Servicii

Reparatii Acoperisuri

Acoperisuri hale industriale cu tabla cutata vopsita

Vindem tigla sau tabla, cutata, zincata, vopsita, lindab sau faltuita.  Suntem specializati in montaj si reparatii acoperisuri pentru case, vile, hale industriale, institutii publice sau blocuri.

Renovari Acoperisuri

Prestam servicii in constructii de restaurari, renovari si reparatii acoperisuri pentru case si vile. Reda acoperisului frumusetea de alta data!

Dulgherie Acoperisuri

Prestam servicii de dulgherie pentru acoperisuri si servicii de montaj schelet acoperis.

Reparatii Acoperisuri

Ne ocupam de reparatii acoperisuri. Montaj si reparam o gama variata de acoperisuri pe raza judetelor Cluj, Alba, Sibiu si imprejurimi.

Montaj Acoperisuri

montaj acoperis tabla lindab

Acoperisuri case si institutii, cu tigla sau tabla lindab

Realizam si oferim montaj de acoperisuri din tabla, tigla sau tabla lindab pentru case, vile, sedii de firma si institutii publice.

montaj acoperis tigla metalica

Montaj acoperis tigla metalica

Realizam acoperisuri din tigla metalica pentru case si vile. Garantia produselor incepe de la 15 ani si poate ajunge pana la 50 de ani!

montaj acoperis tabla faltuita

Acoperis Tabla Faltuita

Suntem specializati in comertul la pret pret de producator de tigla metalica, accesorii de acoperisuri si dabla faltuita. Asiguram servicii de montaj tabla faltuita.

montaj acoperis biserici

Montaj Acoperisuri Biserica

Va stam la dispozitie pentru lucrari in contructii, lucrari de montaj acoperisuri pentru biserici, manastiri.

Hidroizolatii si Accesorii Acoperisuri

Va stam la dispozitie pentru lucrari in constructii, in special lucrari de hidroizolatii pentru acoperisuri, terase, etc… Realizam hidroizolatii pentru acoperisuri cu membrana bitumoasa. SC Viva Roof Metal SRL va sta la dispozitie cu personal calificat si materiale care beneficiaza de o garantie de peste 30 de ani.

Tigla Metalica

acoperis-tigla-metalicaComercializam tigla metalica si asiguram montaj acoperisuri din tigla metalica la cele mai bune preturi.

Accesorii Acoperisuri

accesorii acoperisuri cluj

Lucram cu producatori renumiti, cum ar fi Ruukki, Bilka sau Lindab. Materialele noastre sunt de o calitate superioara si oferim o gama variata de culori, grosimi si dimensiuni.

Sisteme de scurgere

Va oferim sisteme complete pentru colectarea si drenarea apelor pluviale, oferind cea mai buna calitate atunci cand vine vorba de durabilitate, flexibilitate si usurinta la instalare.

V-am convins? Nu ezitati sa ne contactati!

Cereti oferta

Contactați-ne
error: Continut protejat